(Video) Îl vor pe Dodon la pușcărie! Un partid a depus denunț penal la Procuratura Generală contra președintelui

Îl vor pe Dodon la pușcărie, Un partid a depus denunț penal la Procuratura Generală contra președintelui, anatol salaru pun, partidul unitatii nationale, dodon psrm, alianta acum psrm

Partidul Unității Naționale a depus la Procuratura Generală un denunț penal contra șeful statului Igor Dodon. Despre asta de declarat președintele PUN Anatol Șalaru astăzi într-o conferință de presă.

„Transferul de putere care a avut loc nu demult, s-a soldat printre altele cu apariția în spațiul public a unor informații, înregistrări audio-video ce prezintă mai multe acțiuni realizate de Igor Dodon. Acțiunile ce vin în contradicție cu legile Republicii Moldova, inclusiv cu cele care vizează securitatea națională a statului”, a spus Șalaru.
 
Șalaru a mai spus că Dodon trebuie să fie tras la răspundere pentru declarațiile pe care le-a adus, într-o discuție tet-a-tet cu Vladimir Plahotniuc. „Acest denunț spre să facă lumină asupra acțiunilor ilegale derulate de Igor Dodon”, a mai precizat președintele PUN. Acesta crede că informațiile apărute în presă sunt suficiente pentru suspendarea și anchetarea președintelui Republicii Moldova: „Noi sperăm că va fi o anchetă independentă.”
 
Amintim că acum două luni, în spațiu public au apărut imagini video cu fostul președinte al Partidului Democrat și șeful statului Igor Dodon. Din imagini reiese că cei doi vorbesc despre semnarea unui acord între PSRM și PDM, care să ia în considerație și solicitările Federației Ruse. În video, Igor Dodon îi reiterează liderului PDM despre solicitarea ca patru ministere să fie controlate de socialiști și să fie semnat un acord confidențial care să includă un punct privind „federalizarea” țării.
Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share