VIDEO // Ilan Șor a desfășurat scopul protestului din 18 septembrie: ”Moldova are nevoie de o nouă guvernare, care să poată obține gaz la prețuri rezonabile”

Republica Moldova are nevoie de o guvernare capabilă să negocieze și să rezolve cea mai importantă problemă a momentului – asigurarea țării cu gaze naturale. Iată de ce, este nevoie ca actuala putere politică să fie înlocuită urgent cu una competentă și responsabilă, care să ajungă la o înțelegere cu Moscova și să facă în așa fel, încât să garanteze livrările de gaz, la prețuri rezonabile. De această părere este liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, care susține că acesta este unul dintre motivele protestului din 18 septembrie.

„Mulți se întreabă de ce ar trebui să vină la protestul din 18 septembrie. Acesta protest are scopul de a declanșa alegeri anticipate, iar la putere să vină o nouă guvernare capabilă să se înțeleagă cu Moscova, în legătură cu livrarea gazelor, dar și ca acestea să aibă prețuri rezonabile. Această problemă este vitală, deoarece prețul gazului influențează direct și prețurile produselor alimentare. La protestul din 18 septembrie noi mergem nu împotriva cuiva, ci pentru o viață nouă, pentru noi să putem cumpăra gaz la prețuri accesibile”, a spus Ilan Șor.

Anterior, liderul Partidului „ȘOR” a adresat un mesaj tuturor forțelor politice din țară, pe care le îndeamnă să facă abstracție de divergențele care există între ele și să facă front comun împotriva actualei guvernări. Asta în condițiile în care, potrivit lui, Maia Sandu și liderii PAS dau dovadă de incompetență și rea intenție și au adus țara la sapă de lemn. Protestul național, anunțat de Ilan Șor, se va desfășura duminică, în fața clădirii Președinției, începând cu ora 15:00.

https://www.youtube.com/watch?v=V6is5QdJMKk

Total
0
Shares
Total
0
Share