VIDEO // Ilan Șor, declarație politică: „Europa în care noi trăim este un stat capturat, în frunte cu viermele principal – Dorin Recean”

Politicianul și omul de afaceri Ilan Șor a explicat pe înțelesul tuturor care este diferența dintre actuala putere, care se autoproclamă pro-europeană și echipa sa. Potrivit lui, discrepanța este una exorbitantă. În timp ce guvernarea PAS, în frunte cu Maia Sandu duce țara la ruinare, echipa sa continuă să implementeze proiecte frumoase pentru oameni. Cu toate acestea, autoritățile centrale nu ezită să le pună piedici zilnice, asta deși, le fac un rău propriilor cetățeni.

„Europa în care noi trăim – este un stat capturat, în frunte cu viermele principal – Dorin Recean. Ei au transformat Republica Moldova într-o țară unde oamenii mereu sunt nevoiți să cerșească ceva. În schimb echipa mea construiește drumuri, parcuri, OrheiLand. Nu vă spun asta întâmplător, întrucât noi ne străduim să facem lucruri frumoase, dar ei ne împiedică pentru a crea o chestie numită Europa, unde există sărăcie, dar în schimb vom striga că vrem în UE”, a menționat Ilan Șor.

Potrivit politicianul, retorica pro-europeană pe care insistă actuala putere are și scopuri ascunse.

„Recean are interese personale, în UE are conturi, bani. Este un băiat bogat, căci a controlat tot traficul de droguri din țară. El a furat cu vagoanele pe când era ministru de Interne”, a mai adăugă el.

Ilan Șor susține că locul Republicii Moldova este aici, acasă, iar țara nu trebuie să fie dezbinată. Potrivit lui, aderarea la Uniunea Economică Eurasiatică ar aduce mult mai multe avantaje economice și sociale pentru țara noastră și cetățenii săi, decât pseudo-aderarea la UE.

Este de menționat că Ilan Șor nu a prezentat careva probe în privința lui Dorin Recean.

Total
0
Shares
Total
0
Share