Politic

VIDEO // Ilan Șor, despre alocarea ajutorului unic de 10 mii de lei: ”Cerem guvernării să trateze această inițiativă ca fiind una venită din partea oamenilor, nu una politică”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor cere actualei guvernări să accepte inițiativa de a aloca un ajutor unic de 10 mii de lei, tuturor cetățenilor ale căror venituri sunt prea mici în raport cu cheltuielile, transmite Telegraph.md

Acum o lună, am cerut ca Guvernul să aloce un ajutor unic de 10 mii de lei, tuturor cetățenilor ale căror venituri sunt prea mici în raport cu cheltuielile. Am colectat peste 200 de mii de semnături de la cetățenii care susțin această inițiativă.

Împreună cu colegii mei, am elaborat și un proiect de lege în acest sens, pe care astăzi l-am depus la Parlament, în adresa comisiilor parlamentare și prim-ministrului Natalia Gavrilița. De asemenea, vom solicita să fie examinat și aprobat prin procedură simplificată de către Comisia Națională pentru Situații Excepționale, care conduce țara pe perioada stării de urgență.

Cerem guvernării să trateze această inițiativă ca fiind una venită din partea oamenilor, nu una politică, sa lase la o parte aroganța și cinismul și să accepte măcar de data asta necesitățile oamenilor.

Există bani pentru această inițiativă, noi am identificat surse de finanțare și soluții, suntem gata să le prezentăm guvernării, să avem dezbateri pe marginea acestei inițiative”, a declarat Ilan Șor.

loading...

Comments are closed.