VIDEO // Ilan Șor transmite că demisia Nataliei Gavrilița este doar începutul sfârșitului guvernării PAS și a Maiei Sandu

Politicianul moldovean, liderul partidului „ȘOR”, Ilan Șor, consideră demisia Guvernului Nataliei Gavrilița o mică victorie pentru poporul moldovenesc și, în același timp, face apel la protestatari să lupte în continuare pentru inițierea alegerilor anticipate în țară. El a declarat acest lucru printr-un mesaj video.
Potrivit acestuia, demisia de astăzi a guvernului Gavrilița este rezultatul presiunii prin protest din ultimele șase luni.

„Da, nu ar trebui să existe doar demisia, ci și închisoare. Și asta cu siguranță se va întâmpla. Actuala conducere va ajunge la închisoare pentru încălcarea totală a Constituției, a legilor, a drepturilor și libertăților cetățenilor”, a subliniat el.

Șor afirmă că autoritățile Maiei Sandu nu au reușit să distragă atenția oamenilor „prin metodele stupide, anti-democratice și anti-umane, cum ar fi reținerea politicienilor din opoziție sau închiderea canalelor TV”.

„Și toate celelalte acțiuni care au fost întreprinse împotriva poporului țării noastre nu puteau distrage atenția de la reala înrăutățire a vieții unui om obișnuit. Astăzi Maia își trădează echipa pentru a mai rămâne puțin pe scaun. Dar nu o va salva. Sarcina noastră este să căpătăm imediat achitarea facturilor către populație pentru ultimele trei luni și imediat după – organizarea alegerilor anticipate”, subliniază politicianul.

Șor consideră demisia de astăzi a Cabinetului de Miniștri o mică victorie, care, în același timp, nu poate fi privită ca un rezultat final.

„Rezultatul va fi și va fi foarte curând. Dragi prieteni, vom lupta pentru oameni, ne vom lupta pentru ca oamenii să trăiască bine și vom reuși acest lucru”, a conchis el.

Amintim că Natalia Gavrilița și-a anunțat demisia din fruntea Guvernului de la Chișinău, iar locul ei ar putea fi preluat de către Dorin Recean, desemnat de Maia Sandu să formeze noul Executiv.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share