Alte știri

VIDEO: Imagini din culisele Joker. Iată cum s-a filmat producția

Pinterest LinkedIn Tumblr

Despre Joker s-au scris multe în ultima perioadă. E detestat de unii pentru scenele de violență, dar apreciat de majoritatea pentru încărcătura emoțională și rolul pe care-l face acolo Joaquin Phoenix. Dar te-ai întrebat cum s-au filmat scenele din film? Iată câteva imagini din culise, scrie PlayTech.RO

Se spune despre Joaquin Phoenix că este cel mai tare Joker din istorie. Interpretarea lui este, într-adevăr, magistrală, după cum spun majoritatea criticilor cunoscuți, așa că un premiu Oscar n-ar uimi pe nimeni. Phoenix a slăbit mult pentru rol și, în unele scene, îți lasă impresia că poate juca doar cu privirea. Nu-i poți observa grimasele de pe față din cauza machiajului, dar reușește să te convingă.

Joker a fost lansat în cinematografe pe 3 octombrie și a avut un succes nebun. De câteva săptămâni, rulează și la noi în cinematografe și, dacă nu l-ai văzut, poate îl mai prinzi pe undeva. Producția lui Todd Phillips a adus cele mai mari încasări dintre toate filmele de la cinema, de peste 96 de milioane de dolari.

Al doilea weekend de la lansare a adus și el sume importante în buzunarul studioului care a produs filmul: peste 55 de milioane de dolari. Dar dincolo de încasări, a existat o muncă impresionantă în spatele camerelor.

Sunt mulți care cred că filmul incită la violență. Depinde din ce punct de vedere privești problema. Există filme mult mai violente decât ceea ce a ieșit din mâna regizorului Todd Phillips.

Au fost alții care au spus că, uitându-te la film, îți vine să empatizezi cu personajul și atunci ar putea exista persoane care să-i urmeze exemplul. Rămâne la latitudinea fiecăruia cum se raportează la acest film. Dar dacă l-ai văzut și vrei să cunoști câteva inside-uri, iată câteva momente de la filmări.

Ca să înțelegi mai bine cum se lucrează o astfel de producție și cât durează până când ajunge în cinematografe.

 

Pe mai departe, dacă vrei să înțelegi și complexitatea unei astfel de producții, poate n-ar fi rău să-l urmărește chiar pe regizorul Todd Phillips, care-ți explică inside-urile. Într-un interviu acordat Vanity Fair, el arată cum a gândit scena de început din Joker.

Iată-l, mai jos, vorbind despre costumele alese, despre machiaj și despre cum a reușit să creeze acea atmosferă sumbră și violentă din Gotham City.

loading...

Comments are closed.