Alte știri

VIDEO // Imagini rare într-o pădure din Brașov. A fost filmată întâlnirea dintre doi urși și trei lupi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Imagini inedite cu doi urşi şi trei lupi au fost surprinse într-o pădure de lângă Braşov. Chiar dacă sunt două specii aflate în conflict, de data aceasta urşii şi lupii nu s-au luat la bătaie, relatează Descopera.ro

La unul dintre observatoarele amenajate de Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt, din Braşov, a fost filmată întâlnirea dintre doi urşi şi trei lupi.

Imaginea e rară. Ba mai mult, chiar dacă sunt două specii aflate în conflict, de data aceasta urşii şi lupii nu s-au luat la bătaie.

„Ce e drept, lupii par a fi înţeles repede mesajul unuia dintre cei doi urşi: <Aici eu sunt şeful!>”, scriu cei de la observator.

În acest an, în pădurile Braşovului sunt 85 de urşi, 22 de lupi, 13 râşi şi 9 pisici sălbatice.

Urşi şi lupi în Pădurile Braşovului

Doi urși și patru lupi în aceeași zonă este o imagine rară. O astfel de scenă a fost surprinsă în pădurile administrate de Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt Brașov. Ba mai mult, chiar dacă sunt două specii aflate în conflict, de data aceasta urșii și lupii nu s-au luat la bătaie. Ce e drept, lupii par a fi înțeles repede mesajul unuia dintre cei doi urși: „Aici eu sunt șeful!”. În fondul cinegetic nr. 18 Timiș (care este pe raza municipiilor Brașov și Săcele și al orașului Predeal) personalul silvic cu atribuții de vânătoare a realizat anul acesta studii de evaluare la carnivore mari și pisica sălbatică. În anul 2020, în pădurile Brașovului avem: – Urs 85: exemplare.- Lup 22: exemplare – Râs: 13 exemplare- Pisică sălbatică 9 exemplare.

Опубликовано Regia Pădurilor Kronstadt Понедельник, 11 мая 2020 г.

Citește și: Zeci de soldați indieni și chinezi s-au bătut cu pumni și pietre la hotarul dintre cele două țări

loading...

Comments are closed.