Alte știri

VIDEO // Imagini sfâșietoare cu o mamă care își pierde bebelușul în apele Mediteranei, după ce o barcă cu migranți se scufundă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Imagini sfâșietoare cu o mamă care strigă că și-a pierdut copilul în timp ce o barcă cu migranți se scufundă în Marea Mediterană, au fost făcute publice de un ONG implicat în criza migranților, pentru a atrage atenția asupra riscurilor la care se supun aceștia, scrie Sky News, citat de DIGI24.

„Nu am să-mi mai văd copilul. Mi-am pierdut copilul. De ce eu? Unde este copilul meu?”, strigă femeia către salvatorii săi de pe o barcă aparținând ONG-ului spaniol Open Arms.

Femeia poate fi văzută sprijinindu-se pe marginea bărcii și căutând disperată în apa unde sunt salvați alți migranți.

Open Arms spune că erau aproximativ 100 de migranți pe barcă când a început să se scufunde în largul coastei libiene, operațiunea de salvare durând toată noaptea.

Băiatul femeii, în vârstă de doar șase luni, Joseph, a fost descoperit ulterior înecat împreună cu alți cinci migranți.

Open Arms a declarat că a lansat filmările pentru a atrage atenția asupra pericolelor pe care le întâmpină migranții atunci când traversează Marea Mediterană, în special pentru că națiunile europene au blocat navele de salvare care operează în zonă.

loading...

Comments are closed.