Alte știri

(video) În acest weekend, Fundația Edelweiss vă invită la Nisporeni: să petrecem împreună două zile de poveste!

Pinterest LinkedIn Tumblr

În acest sfârșit de săptămână, Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” vă invită să petreceți împreună două zile de poveste la Nisporeni.

Evenimentul se anunță unul grandios! Sărbătoarea va începe de sâmbătă dimineață cu Maratonul EcoRun, iar seara distracția va continua în centrul orașului. La ora 21.00 va fi instalat în piață un ecran uriaș pentru a urmări în direct finala Ligii Campionilor: Real Madrid – Liverpool!

Duminica va începe cu multe surprize pentru copii, iar seara de la ora 18.00 orașul va fi gazda unui spectaculos maraton cultural-sportiv: biker show, muzică de fanfară, Orchestra fraților Advahov, Alex Calancea Band, Iurie Sadovnic, Mihai Ciobanu, Isidor și Nicolae Glib, Igor Rusu, Natalia Barbu, Brio Sonores și Andrei Glavan. Distracția va atinge culmi maxime când pe scenă va urca Zdob și Zdub, renumitul interpret italian Puto dar și Inna din România. Seara va culmina cu un incendiar foc de artifcii.

„Cu mare bucurie suntem alături de nisporeneni la aniversarea celor 400 de ani ai orașului. Sărbătorim istoria, tradițiile și frumoasa comunitate unită și mândră de aceste locuri, cu momente speciale pentru pitici, părinți și bunei. Haideți să spunem împreună, pe 26 și 27 mai”, se arată în comunicatul publicat de Edelweiss.

Un eveniment organizat de Primăria orașului Nisporeni cu suportul fundației lui Vlad Plahotniuc.

loading...

Comments are closed.