Alte știri

VIDEO // În Moldova va demara un proiect UNIC în LUME. Parcul PACE, în memoria celor care au fost doborâți de Covid 19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Gheorghe Cavcaliuc, liderul Partidului Acasă Construim Europa (PACE), precum și colegii săi din formațiune vor planta pe 10-11 aprilie PARCUL PACE. O acțiune unică în lume, în memoria celor care nu mai sunt printre noi din cauza pandemiei. Echipa PACE îi îndeamnă pe toți cei care au pierdut pe cineva să planteze împreună cu ei câte un copac de tei în memoria celor dragi.

„Ne-am gândit în aceste timpuri tulburi să venim cu o acțiune inedită și să imortalizăm numele celor care au fost doborâți de Covid 19, perpetuând memoria lor prin viața unui copac. Vino cu noi!” se arată în îndemnul președintelui PACE, Gheorghe Cavcaliuc.

Potrivit lui, fiecare dintre noi poate planta în acel parc copacul cu numele omului drag decedat, deoarece „viața este mai puternică decât un virus!”

Pentru a participa la această acțiune inedită, doritorii trebuie să sune la numărul 067 270 890,  să anunțe intenția, să ofere informația și să planteze împreună cu echipa PACE un arbore.

Gheorghe Cavcaliuc a mai anunțat că parcul PACE va avea și o alee consacrată lucrătorilor medicali care au pierdut lupta cu cumplitul virus.

„Parcul PACE va avea și ALEEA MEDICILOR! Dacă doriți să sădiți un copac în memoria unui medic va alăturați! Într-un ceas bun!” se mai arată în mesaj.

Menționăm că, Gheorghe Cavcaliuc este cel mai tânăr președinte de partid din țara noastră și este cunoscut pentru o deschidere deosebită pentru schimbare spre tot ce-i nou și inovativ, acesta fiind doar unul dintre proiectele sale unice pe care le-a adus și implementat în Republica Moldova.

loading...

Comments are closed.