Alte știri

VIDEO // În plină pandemie, Maia Sandu cheamă oamenii la protest și duminică

Pinterest LinkedIn Tumblr

În plină pandemie, cu aproape 1800 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19 în fiecare zi, Maia Sandu cheamă susținătorii la un protest de amploare, care se va desfășura duminică, 6 decembrie. Anunțul a fost făcut ieri seara, 3 decembrie.

„Ceea ce s-a întâmplat azi în Parlament arată că în Parlament s-a cuibărit un grup de infractori.(…) Acest parlament trebuie dat jos. (…) Duminică ieșim cu toții în Piața Marii Adunări Naționale să le spunem ce crede poporul”, a declarat Maia Sandu, scrie Ziarul de Gardă.

Maia Sandu a anunțat că astăzi PAS va depune contestație la Curtea Constituțională în privința proiectelor votate ieri în Parlament.

„Vom cere anularea legilor. Noi împreună vom opri această tentativă de uzurpare a puterii. Oamneii cer anticipate. Noi vom face ceea ce ce ne cer oamenii”, a susținut Sandu.

„Duminică, 6 decembrie, în PMAN venim să le spunem hoților că vremea lor a trecut. Ei nu mai pot pleca frumos. Ei pot pleca doar rușinos. Toți cei care au luptat împotriva propriului popor au fost alungați”, a adăugat liderul PAS.

PSRM a demonstrat că este formațiunea care își realizează promisiunile

loading...

Comments are closed.