Alte știri

(Video) În premieră, echipa Sfântul Gheorghe s-a calificat în finala Cupei Moldovei la fotbal

Pinterest LinkedIn Tumblr

Echipa Sfântul Gheorghe Suruceni a promovat ieri, în premieră, în finala Cupei Moldovei Orange la fotbal. Ea s-a calificat în actul decisiv al turneului după ce a învins și meciul retur, disputat pe teren propriu, formația Zimbru Chișinău cu scor final, 3-1.

Golurile au fost marcate de Kirakosyan (minutul 31, în urma unei curse individuale), Boiciuc (min. 56, șut din careul de 16 metri, fiind urmărit de trei fundași adversari), Novicov (min. 85, execuție de la câțiva metri de poartă). Pentru Zimbru a înscris Cojocari (min. 52, lovitură de la 11 metri).

 
În tur a fost înregistrat scorul 1-0 în favoarea echipei Sfântul Gheorghe.
 
”Sunt mândru de echipa mea. Felicit clubul pentru această performanță istorică. Mulți jucători vor juca pentru prima dată în finala Cupei Moldovei. Ei nu vor uita niciodată acest eveniment memorabil”, a declarat la conferința de presă antrenorul formației Sfântul Gheorghe, Serghei Cebotari.
 
Partenera de întrecere în finala Cupei Moldovei Orange va fi formația Sheriff Tiraspol, multiplă deținătoare a trofeului, care a acces în această fază a competiției după ce în semifinală a învins-o pe Milsami Orhei (2-0, 0-0). Partida este programată pentru 22 mai.
loading...

Comments are closed.