Externe

(video) În Ucraina au fost deschise tabere care învață copiii de la 8 ani să omoare! Una din tabere se află lângă râul Nistru

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul ucrainean de extremă dreaptă „Svoboda”, învață copii de 8-18 ani cum să folosească armele de foc și cum să tragă din ele pentru a omoră pe cei care vor veni să le cucerească pămânurile și totodată să combată expansiunea perversiunilor din Occident.

Tabăra de vară „Templ Volya”, care mai mult seamănă cu o tabără militară, se află în pădure, în apropiere de râul Nistru, regiunea Ternopol. Tabăra este condusă de organizația „Sokol”, fiind aripa de tineret al partidului național socialist din Ucraina „Svoboda”, transmite postul de televiziune Rusia Today.

Conform unui filmuleț, în tabără sunt bineveniți copiii de 13 ani, informația a fost publicată pe pagina de Facebook a organizației. Sursele spun însă că printre aceștia se numără și unii copii care nu au atins vârsta de 8 ani, dar deja au trecut cursurile de a mânui armele de foc.

Înafară de jocurile obișnuite pentru taberele de vară precum chitara, alpinismul, copii sunt învățați să omoare. Cel mai important truc este „dezumanizarea” dușmanului. Adică, atribuirea acestuia a tuturor calităților demonice pentru a cultiva cât mai multă ură.

Pe lângă ura față de Rusia și oamenii de acolo, în tabere se povestește și despre o decăredere a Occidentului. Instructorii povestesc copiilor că în Europa sunt mulți oameni cu viziuni de stânga care încurajează răspândirea drogurilor, a homosexualilor și a altor pericole care vor distruge civilizația europeană. „Trebuie să le cunoașteți pe toate acestea, toate perversiunile bolșevicilor care au ajuns la putere în Europa acum doresc să impună toate aceste chestiuni LGBT-iste precum paradele de homosexuali ca fiind o parte a sistemului educațional”, spune unul din instructori.

Partidul „Svoboda” a fost constituit la începutul anilor ’90. La început, se numea Partidul Național-Socialist din Ucraina. S-a reformat aceasta în anii 2000 pentru a părea mai puțin naționalistă. Aceștia au deputați în Parlamentul Ucrainean, iar unul din cei care au creat partidul, Andrei Parubii ocupă în momentul de față funcția de președinte al Parlamentului.

loading...

Comments are closed.