Politic

VIDEO // Încă o localitate din raionul Orhei a fost iluminat de echipa Partidului „ȘOR”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Încă o localitate din raionul Orhei a fost iluminat de echipa Partidului „ȘOR”. Este vorba despre satul Pocșești, care face parte din comuna Donici. Odată cu inaugurarea iluminatului public din această localitate, comuna Donici a fost iluminată integral. Totodată, proiectul privind iluminarea satelor din raionul Orhei, lansat de Ilan Șor, a ajuns aproape de final.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Localnicii își exprimă mulțumirea pentru faptul că a ajuns și în localitatea lor lumina pe străzi și că, de acum încolo, vor fi în siguranță.

„Dacă ne pomeneam noaptea pe drum, ne simțeam în pericol. Îmi place ce se întâmplă în localitatea noastră în ultimii ani. Mergem spre bine și asta ne bucură”, a spus o locuitoare a satului Pocșești.

„Era foarte greu. Umblam cu lumânări, pe întuneric. Satul nostru e mic și ani la rând a fost uitat de autorități. Acum suntem văzuți cu alți ochi și asta ne bucură foarte mult”, a spus un alt locuitor al satului Pocșești.

„Ne bucurăm foarte mult că avem lumină pe străzi. Este foarte bine în comparație cum a fost”, a menționat o altă femeie.

Totodată, președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a menționat că, în ultimii doi ani, Consiliul Raional Orhei a alocat peste 50 de milioane de lei pentru iluminarea a aproape toate localitățile din raion. Pe viitor, susține Țurcanu, vor fi identificate resurse financiare pentru realizarea altor proiecte de infrastructură.

„Acest proiect este necesar și mă bucur că am reușit să iluminăm toată comuna Donici, din care face parte și satul Pocșești, o localitate pitorească. Pe viitor, vom încerca să identificăm resurse financiare și pentru renovarea drumurilor”, a precizat Dinu Țurcanu.

Prezent la evenimentul de inaugurare a iluminatului stradal din Pocșești, președintele de onoare al Partidului „Șor”, Valerii Klimenko, a menționat că formațiunea lui Ilan Șor este singura care se poate lăuda cu fapte concrete.

„În Moldova sunt o mulțime de probleme care trebuie rezolvate. Faptul că Partidul „ȘOR” a ajuns și în localitatea dvs. este foarte bine. Asta înseamnă că localitățile din țara noastră se dezvoltă, merg mai departe. Toți politicienii ar trebui să se gândească la felul în care trebuie să trăiască cetățenii. Oamenii trebuie să aibă un trai decent. Formațiunea noastră va continua să facă lucruri bune, ordine, nu doar în raionul Orhei, ci și în alte localități”, a afirmat Valerii Klimenko.

Totodată, deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a afirmat că proiectul privind iluminatul stradal din raionul Orhei, care este aproape de final, simbolizează speranța și siguranța oamenilor.

„Ne bucurăm că, practic, încheiem proiectul privind iluminarea stradală în raionul Orhei, care a fost lansat de Ilan Șor, care aduce bucurie, speranță și, cel mai important, securitatea tuturor localităților rurale din raionul Orhei. Cu pași rapizi mergem spre dezvoltarea europeană a raionului Orhei, care este campion în ceea ce privește iluminarea stradală”, a menționat Marina Tauber.

Și liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, le-a dat asigurări localnicilor din Pocșești că echipa formațiunii sale va continua să-și îndeplinească angajamentele asumate și că va lucra în beneficiul oamenilor.

„Îmi pare rău că ani în șir ați fost nevoiți să vă puneți viața în pericol, când mergeați seara pe drum. Mă bucur că a apărut lumina și pe străzile dumneavoastră, proiect care înseamnă mult și pentru echipa noastră. Sperăm că odată cu iluminarea localității, se va pune capăt accidentelor și furturilor și că veți beneficia de mai mult confort și siguranță. Vă mulțumesc tuturor pentru eforturile depuse, pentru încredere și sprijin. Vă dau cuvântul meu de onoare că echipa noastră va continua să-și îndeplinească angajamentele asumate și că va lucra în beneficiul oamenilor”, a declarat Ilan Șor.

La inițiativa echipei Partidului „ȘOR”, în satul Pocșești a fost construit și un teren de joacă.

În ultimii doi ani, Consiliul Raional Orhei a alocat peste 50 de milioane de lei pentru iluminarea a aproape toate localitățile din raion. În raionul Orhei, sunt 74 de sate și comune.

Comunicat de presă.

loading...

Comments are closed.