(video) Încă puțin și vine Moșul! În acest an sărbătorim împreună „Acasă de Crăciun”

acasa de craciun, tirgul de craciun, concerte de craciun, guvernul republicii moldova
 

Evenimentele frumoase merită să devină tradiţie. Pentru al doilea an consecutiv, Guvernul Republicii Moldova organizează în inima oraşului Chişinău un Târg de Crăciun veritabil, demn de marile capitale europene.

Mai feerice, mai luminoase şi mai autentice vor fi sărbătorile de iarnă din acest an pentru zeci de mii de familii din ţară şi cele revenite de peste hotare. Cu ocazia celei de-a doua ediţii „Acasă de Crăciun”, Moşul a pregătit o desagă de surprize, astfel ca toţi vizitatorii Târgului – de la mic la mare – să aibă parte de cât mai multe momente magice.

Din 15 decembrie, strada 31 august 1989 (între str. A. Pușkin și str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni) redevine pietonală, pentru a găzdui timp de o lună cel mai frumos Târg de Crăciun din Moldova.Fiecare poate veni alături de cei dragi să se bucure de cea mai fermecătoare perioadă din an într-o atmosferă de basm.

Anul acesta, cea mai importantă noutate este o roată panoramică, care va oferi posibilitatea de a admira de la înălțime splendoarea orașului scăldat în luminițe multicolore. Totodată, vor fi instalate două scene pentru concerte pe strada 31 august. O nouă inovație ar fi trenulețul sărbătorilor de iarnă, element distractiv pentru copii, care va face turul orășelului de poveste. În acest an, vizitatorii Târgului de Crăciun vor putea admira Scena Nașterii Domnului.

Mai multe detalii pot fi aflate accesând evenimentul de pe Facebook.

Total
0
Shares
Total
0
Share