Alte știri

VIDEO // Incendiu de proporții, la Tiraspol: O mașină alimentată de la un sistem cu gaz a luat foc din mers

Pinterest LinkedIn Tumblr

Incendiu de proporții, în centrul orașului Tiraspol. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit după ce o mașină a luat foc din mers.

Totul s-a întâmplat în data de 09 decembrie, în jurul orei 15.00, lângă un centru comercial. Din informațiile de la fața locului se cunoaște că în vehicul erau șase butelii cu gaz, care alimentau automobilul. Atunci când șoferul a simțit mirosul de fum, care se pare că venea de sub capotă, a oprit imediat motorul și a deconectat sistemul de alimentare cu gaz.

Conducătorul auto a reușit să iasă din mașină cu câteva secunde înainte ca acesta să fie cuprins de foc.

Până la venirea pompierilor, alți șoferi au încercat să stingă flăcările folosind stingătoarele pe care le aveau în mașină, însă flăcările erau prea puternice.

Presa din stânga Nistrului scrie că l-au interogat pe șofer, iar acesta a spus că consideră o minune faptul că buteliile cu gaz nu au explodat de la așa o temperatură înaltă. Tot el a spus că acum câteva zile și-a serbat ziua de naștere, astăzi însă simte că s-a născut a doua oară.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Preliminar, pompierii au constatat că focul a pornit de la depresurizarea sistemului de alimentare cu combustibil. Circumstanțele se stabilesc.

Sursa: echipa.md

loading...

Comments are closed.