Externe

(video) Incendiu într-un bloc din Paris. Cel puțin 8 persoane și-au pierdut viața și peste 30 au fost rănite

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un incendiu de proporții a izbucnit, marți dimineață, într-un bloc de locuințe din arondismentul XVI din Paris. Cel puțin opt persoane și-au pierdut viața și alte 31, inclusiv pompieri, au fost rănite, scrie Daily Mail.

Incendiul a izbucnit într-un bloc cu 8 etaje în care se aflau sute de apartamente. Pompierii s-au luptat aproape cinci ore cu flăcările, până au reușit să-l stingă. ”Bilanţul s-ar putea agrava întrucât operaţiunile de recunoaştere nu au avut deocamdată loc la ultimele etaje ale imobilului, unde focul a fost cel mai violent”, a avertizat căpitanul Clément Cognon, purtătorul de cuvânt al Serviciului de pompieri parizian, transmite Libertatea.ro

Am procedat la mai multe operaţiuni de salvare, în special pentru zece persoane care se refugiaseră pe acoperiş. În total, aproximativ 50 de persoane au fost salvate de pompieri, în special datorită instalării scărilor”, a explicat Cognon. În total, aproximativ 200 de pompieri au participat la această intervenţie.

Incendiul a izbucnit într-un bloc cu 8 etaje în care se aflau sute de apartamente. Pompierii s-au luptat aproape cinci ore cu flăcările, până au reușit să-l stingă. ”Bilanţul s-ar putea agrava întrucât operaţiunile de recunoaştere nu au avut deocamdată loc la ultimele etaje ale imobilului, unde focul a fost cel mai violent”, a avertizat căpitanul Clément Cognon, purtătorul de cuvânt al Serviciului de pompieri parizian. „Am procedat la mai multe operaţiuni de salvare, în special pentru zece persoane care se refugiaseră pe acoperiş. În total, aproximativ 50 de persoane au fost salvate de pompieri, în special datorită instalării scărilor”, a explicat Cognon.

În total, aproximativ 200 de pompieri au participat la această intervenţie. Un martor ocular a povestit că a văzut persoane care s-au refugiat pe acoperișul imobilului cu 8 etaje, în încercarea de a se salva. De asemenea, două imobile din apropiere au fost evacuate ca măsură de precauţie. Responsabilii primăriei arondismentului 16 din Paris s-au deplasat la locul incidentului pentru a găsi soluţii de cazare pentru sinistraţi.

 

loading...

Comments are closed.