Alte știri

VIDEO // Închiria apartamente apoi le dădea altora în arendă, lua banii și dispărea. Afaceristul este un tânăr de 19 ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr în vârstă de 19 ani, originar dintr-o localitate din r. Călărași, a fost reținut pentru comiterea mai multor escrocherii.

Individul pe parcursul anilor 2019-2020, a comis cel puțin 8 escrocherii pe teritoriul capitalei. Tânărul închiria apartamente pentru câteva zile, ulterior se dădea drep proprietar, le dădea în chirie altor persoane, iar după ce obținea banii dispărea. Astfel părților vătămate fiindu-le cauzat un prejudiciu considerabil.

Polițiștii au acumulat probe concludente în privința tânărului, iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru escrocherie, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

loading...

Comments are closed.