Social

(video) Înmormântare ca o nuntă la Soroca: muzică de petrecere, chiote și peste 100 de mii de dolari cheltuiți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Barbatul din Soroca si cei trei copii ai sai care au murit acum trei saptamani in doua accidente produse la un interval de cateva ore au fost condusi pe ultimul drum. Pentru ca fiica de 18 ani nu a fost casatorita, familia a organizat o inmormantare care a aratat ca o nunta – cu muzica de petrecere si claxoane, transmite protv.md.

Oamenii spun ca asa e traditia si pentru ca fiica de 18 ani trebuia sa joace nunta dupa Pasti, dar nu s-a mai intamplat, a fost dusa pe ultimul drum, imbracata in rochie de mireasa. “Traditia tiganeasca e ca sa bei si sa dansezi pe drumuri. Ii face ei o petrecere ca la nunta, ca mamei sa-i fie mai usor.” 

Cei prezenti la ceremonia funerara au purtat ochelari de soare si haine scumpe. Toti au baut vin spumant. Peste 300 de oameni s-au adunat sa-i petreaca pe cei patru pe ultimul drum. “Au venit de la Moscova, din Georgia, toate rudele noastre.”

Comunitatea sustine ca pentru funeralii s-au cheltuit peste 100 de mii de dolari, aproape 5 mii de dolari a costat doar cavoul special construit.

loading...

Comments are closed.