(video) Internauții se răzbună pe Maia Sandu pentru că ortacii ei folosesc gesturi obscene de Ziua Independenței: MUIA SANDU!

proteste maia sandu, proteste platforma da, proteste usatii, usatii si maia sandu, usatii si nastase, usatii si platforma, renato usatii, ilian casu, proteste ziua independentei

Câteva zeci de protestatari din Mișcarea de Rezistență ACUM condusă de partidele PLDM, PAS și PPDA au fost filmați astăzi arătând gesturi obscene de Ziua Independenței Republicii Moldova.


Printre manifestanții care au încercat să se evidențieze prin arătarea tuturor a degetului mijlociu se afla și vicepreședintele Partidului Nostru, condus de către Renato Usatîi, consilierul municipal Ilian Cașu, care imediat după ce a observat camera de luat vederi îndreptate spre el și colegii săi protestatari a renunțat să mai insiste în a arăta degetul mijlociu poliției și oficialilor prezenți la depunerile de flori la monumenul lui Ștefan cel Mare și Sfânt cu ocazia Zilei Independenței.

Mai mulți internauți după ce au văzut modul în care protestează ortacii Maiei Sandu au decis să o pedepsească schimbându-i numele după acest moment jenant. Astfel, pe Facebook circulă acest video dar și alte postări cu referire la acest clipuleț în care numele Maiei Sandu este înlocuit cu “Muia Sandu” pentru a accentua modalitatea obscenă prin care s-au manifestat susținătorii președintei PAS.

Total
0
Shares
Total
0
Share