Social

(video) Interpreta autohtonă Curly, a lansat un nou videoclip de toată frumusețea

Pinterest LinkedIn Tumblr

Interpreta autohtonă, Curly, a lansat, ieri, 18 aprilie un videoclip nou la piesa sa „Fwater”.

Tânăra devenită cunoscută în anul 2014, când a participat la preselecția națională a concursului Eurovision, și-a bucurat fanii cu o nouă melodie și un clip minunat. Versurile la piesa „Fwater” au fost scrise chiar de către tânăra interpretă, iar melodia a fost semnată de către Curly și Grigore Chirsanov.

Clipul video a fost realizat cu ajutorul casei de prodocție Gazda Records, care a și descoperit tânăra talentată și continuă până în ziua de azi să o promoveze.

Curly s-a făcut auzită pentru prima dată cântând cover-uri la piese cunoscute, ca mai apoi să participe la preselecția națională a concursului Eurovision 2014. Cu părere de rău, aceasta nu a avut sorți de izbândă la Eurovision, dar cert este faptul că acest lucru nu făcut-o decât să muncească mai mult.

De remarcat este faptul că, Inga Luca (acesta fiind numele real al interpretei), își scrie toate piesele în limba engleză. Aceasta a declarat că se simte ca peștele în apă când scrie texte în limba lui Shakespeare.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.