(Video) Interpreta SEYA din Moldova a fost distinsă cu premiul “Cel mai bun artist internaţional” la Music Box TV Awards

Interpreta SEYA din Moldova, a fost destinsă cu premiul cel mai bun artist internaţional, music box, republica moldova, federatia rusa, moscova vedete, chisinau, ina hot, dan balan

Interpreta SEYA, originară din Republica Moldova a participat la 30 septembrie curent, la decernarea premiilor muzicale de către Russian MUSIC Box TV, la Moscova. Ea a reușit să impresioneze publicul prezent la eveniment atît prin abilitățile vocale deosebite cît şi prin ţinutele seducătoare.

SEYA a purtat o rochie maxi de culoare neagră, iar ulterior a surprins cu o rochie gri metalic, scurtă, super decupată pe care a purtat-o fără lenjerie. Și asta nu e tot. Interpeta a fost destinsă și cu premiul special „Cel mai bun artist de peste hotare”.

Vedeta a declarat că în curînd pregăteşte multe surprize muzicale: „Voi filma în Chişinău, împreună cu managera mea, Ekaterina Chitashvili din Georgia. Pregătim ceva modern şi ritmat, aşa cum am obişnuit. Piesa va fi în spaniolă, iar denumirea piesei este “No se“ în colaborare DJ Marvio”.

Vă invităm să urmăriți în video de mai jos momentul cînd interpretei SEYA i se decernează premiul pentru Cel mai bun artist internaţional.

Total
0
Shares
Total
0
Share