Social

(video) Interpretul Adrian Ursu încalcă regulile de circulație! Ce a făcut pe urmă merită tot respectul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vedetele uneori tot încalcă regulile de circulație. Pe pagina Stopham Moldova a apărut o înregistrare care îl surprinde pe interpretul Adrian Ursu circulând pe contrasens, astfel încălcând regulamentul circulației rutiere.

După reacțiile critice venite din partea internauților, Adrian Ursu a conștientizat că trebuie să vină cu o reacție. Acesta și-a recunoscut vina și ulterior și-a cerut scuze spunând că pe viitor va fi mai atent.

Deși în video nu se vede nici fața, nu se văd nici numerele de înmatriculare, vă confirm că eu eram la volan. Cum am văzut video-ul, mi-am cerut scuze de la șofer prin mesaj privat pe această pagină. În acel moment eram cu gîndurile în altă parte și am mers pe contrasens pe acea porțiune de drum la capătul străzii Mateevici (acolo 50 m sînt contrasens). Băieți, nu modelul automobilului ori altceva m-a făcut să încalc. Chiar am fost neatent. Cu siguranță voi fi mai atent pe viitor. Încă o dată îmi cer scuze de situația creată.

Îmi cer scuze pentru incidentul dat. Am fost neatent și am mers pe o porțiune mică pe contrasens. Am pornit semnalizarea dublă și mi-am cerut scuze pentru situația pe care am creat-o. Nu vă faceți concluzii pripite și nu mă puneți într-o anumită categorie de șoferi. M- aș bucura și aș aprecia dacă ați șterge această postare și acest video”, a scris Andrian Ursu pe Facebook.

loading...

Comments are closed.