(Video) Interviu stradal: Cetățenii spun că Guvernul Maiei Sandu nu trebuia să stopeze programele Guvernului Filip!

Interviu stradal, Cetățenii spun că Guvernul Maiei Sandu nu trebuia să stopeze programele Guvernului Filip, progamul drumuri bune pentru moldova, prima casa pavel filip, arena chisinau andrian candu, alianta acum psrm, dodon maia sandu nastase, 

Noul Guvern în frunte cu Maia Sandu a decis stoparea principalelor programe lansate de Guvernul Filip, ne referim la proiectul Drumuri bune pentru Moldova, programul Prima Casa, campania Un doctor pentru fiecare, chiar și construcția Arenei Chișinău a fost stopată. Reporterul Telegraph a mers în stradă și a discutat cu oamenii despre plecarea PDM în opoziție și politica pe care a început s-o facă alianța PSRM-ACUM.

În general oamenii sunt de părere ca aceste programe trebuiau continuate, pentru ca indiferent de partidele de la putere, este necesar să se guverneze în interesul poporului. “Am auzit părerea la mai multe persoane că era bine ceea ce a fost și că nu trebuie să stricăm ceea ce a fost bun”, a declarat doamna din imagine. “Într-adevăr ceea ce a făcut Guvernul Filip nu a fost rău, a făcut lucruri foarte frumoase”, a spus un bărbat.

Cu referire la partidele lui Dodon și Maia Sandu, o pensionară afirmă că: “Ăștia încă nu fac față, aceea (Plahotniuc și democrații) parcă pornise să facă ceva pentru popor… eu mă uit așa, ăștia din ACUM sunt pasivi, cu norodul nu prea contactează – când blocul de la Otaci s-a prăbușit, Maia Sandu nici măcar nu s-o dus să se uite la oamenii ceia. Când se întâmplă așa o nenorocire trebuie de dus și de susținut măcar cu un cuvânt”, a spus femeia.

“La fiecare alegeri așteptăm să fie mai bine dar de fiecare dată se primește că este tot mai rău”, a punctat o altă doamnă. “Alianța asta PSRM-ACUM nu ne duce spre Europa, ne duce spre Rusia”, a avertizat un cetățean mai în vârstă… În video de mai jos urmăriți opiniile exprimate de moldoveni despre noua conducere a țării în frunte cu Maia Sandu și Igor Dodon.

Total
0
Shares
Total
0
Share