Politic

(Video) Interviu stradal: Moldovenii nu au încredere în Andrei Năstase! Ce spun despre Igor Dodon și Vlad Plahotniuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, reporterul Telegraph a întrebat mai mulți oameni opinia lor despre liderii politici de la Chișinău, în contextul ultimelor evenimente politice. Am încercat să aflăm ce cred cetățenii despre politica pe care o fac Igor Dodon, Andrei Năstase și Vlad Plahotniuc? Interviul s-a desfășurat pe mai multe străzi din centrul Chișinăului.

„Andrei Năstase este un profitor! Un profitor care așteaptă numai să soluționeze probleme sale”, a spus un bărbat. „El se gândește la sine, nu la popor”, a adăugat alt cetățean. „Nu văd Maia Sandu sau Andrei Năstase să fie o forță politică care ar putea schimba ceva în Republica Moldova”, este o altă opinie exprimată. Iar o domnișoară ne-a spus că în genere nu a auzit niciodată de Platforma DA.

Pe Vlad Plahotniuc, oamenii îl văd mai mult ca pe un om de afaceri decât ca pe un politician. „Este un businessman puternic, foarte puternic”, a spus un pensionar. „Eu cred că Plahotniuc eu un om de afaceri, politica este altceva, asta e părerea mea”, a declarat o doamnă. Altă doamnă a menționat că Moldova are nevoie de un stăpân bun și să trăim în țara noastră, nu conduși de europeni sau de ruși.

Despre Igor Dodon, unii oameni au declarat că el se gândește la popor. „El este unicul care se gândește la țară”, a spus un bărbat. Pe de altă parte, o doamnă s-a arătat deranjată că el ca președinte zboară prea des la Moscova și ia decizii politice fiind influențat de Kremlin. Ații nu suportă că Dodon este împotriva unirii cu România. „El este un dușman al românilor moldoveni, care nu ște ce face și este dus de căpăstru de ruși”, a spus un bărbat.

Vedeți aceste opinii în video de mai jos. Vizionare plăcută!

loading...

Comments are closed.