Politic

(Video) Investigație Zeppelin: Urmele Laundromatului Rusesc lăsate în staff-ul Maiei Sandu!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-o amaplă investigație publicată astăzi de ZEPPELIN.MD se scot la iveală informații secrete legate de influențarea preceselelor politice din Republica Modova de către persoane străine cu influență obscură la nivel mondial. Conform materialelor cercetate de jurnaliști, s-a descoperit că scrisoarea Maiei SANDU către Fondul Monetar Internațional (FMI) în 2016, în care se cerea să nu se acorde finanțare Republicii Moldova de fapt o fost coordonată de raiderul Veaceslav PLATON și un controversat lobist occidental născut în URSS, pe nume Dmitri ZAIKIN (foto mai jos).

Diversiunea împotriva țării noastre a fost gândită, planificată și implementată de Zaikin și Platon, iar Maia Sandu a fost un simplu semnatar, care conștient și-a asumat efectele acelei scrisori. Mai mult, la cererea lui Zaikin, Platon i-a implicat în susținerea demersului adresat de Maia Sandu către FMI nu doar pe politicianul Andrei Năstase, dar și pe politicienii pro-ruși de la Chișinău, Igor Dodon și Renato Usatîi (dovezile mai jos).

în poze: PLATON și ZAIKIN

Fiind solicitată să comenteze acuzațiile, Maia Sandu a CONFIRMAT prin intermediul paginii de facebook a partidului PAS contactul avut cu grupul de lobby coordonat și finanțat de Platon, respectiv întâlnirile cu Dmitri “David” Zaikin, Morris L. Reid și John Moreira, însă a ezitat să răspundă și la celelalte întrebări, preferând să ascundă informațiile de interes public și să atace jurnaliștii de la Zeppelin.

pas maia snadu, veaceslav platon, pldm filat, futul milairduluiAmintim că în interviul oferit recent de Mihail GOFMAN pentru Zeppelin Investigation (video aici), fostul şef-adjunct al Serviciului Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor din cadrul CNA a declarat că schema furtului miliardului a fost coordonată de Veaceslav Platon în 2014, cu suportul politic guvernamental a fostului premier Vlad Filat prin intermediul bacherului Ilan Shor, care a executat ordinele primite de la Filat și Platon. Totodată Gofman a explicat că Platon s-a folosit și de ONG-ul Open Dialog condus de Ludmila Kozlovska, același ONG din Polonia care cooperează în prezent cu partidele de opoziție PAS și Platforma DA.

În video de mai jos urmăriți integral investigația Zeppelin: Urmele Laundromatului Rusesc lăsate în staff-ul Maiei Sandu!

loading...

Comments are closed.