(video) Ion Ceban: Eu am votat pentru un viitor mai bun pentru oraș și pentru suburbii

Ion Ceban

Candidatul PSRM, Ion Ceban, a ajuns la secția de votare alături de soție, scrie EVZ.md

După ce și-a exercitat dreptul la vot acesta a declarat:

“Eu am votat pentru un viitor mai bun pentru oraș și pentru suburbii, pentru un oraș și suburbii amenajate, moderne, dezvoltate și curate. Am votat ca aceste schimbări să vină cât de curând posibil, din prima zi de când voi intra… voi intra. Vreau ca toți copii noștri să aibă condiții mai bune la grădinițe, la școli.Tinerii să aleagă să învețe la universitățile din Capitală, adulții să aibă locuri de muncă bine plătite, iar cei vârstinici să aibă un trai destoinic. Am votat pentru drumuri mai bune, pentru trotuare bune, pentru parcuri amenajate și pentru lacuri curățate și curate, pentru ca să nu existe miros neplăcut în Capitală. Am votat pentru o Capitală care să fie administrată profesionist, nu ca până acum și stiu că acest lucru este posibil. Eu sunt foarte mobilizat”, a spus Ion Ceban.

Și soția socialistului Ion Ceban și-a exercitat dreptul la vot. Aceasta a spus că știe sigur cine poate face schimbările spre bine în Capitală, scriu cei de la publika md.

Eu sper să fie orașul nostru mai sigur, mai dezvoltat. Sper copiii noștri să se simtă bine în orașul lor. Știu ca nimeni altul cine poate face aceste schimbări și am încredere că așa va fi”, a spus Tatiana Ceban.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share