Alte știri

VIDEO // Irina Rimes a lansat o nouă piesă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Îndrăgita cântăreață Irina Rimes a lansat astăzi o nouă piesă, “Băiatul meu frumos” , relatează Telegraph.md

Cu acest prilej, artista a postat și un mesaj pe o rețea de socializare, în care vorbește despre semnificația piesei, dar și despre importanța pe care o are muzica și scena în viața sa.

„Am avut parte pe scenă de cele mai strălucite momente din viața mea de până acum alături de oamenii care mi-au devenit frați și surori. Scena este locul unde nu avem altă credință decât MUZICA, respiram și trăim din tot ceea ce creăm împreună și asta ne unește. Videoclipul piesei “Băiatul meu frumos” aduce omagiu oamenilor cu care împărtășesc aceeași pasiune pe aceeași scena cu mine. “Băiatul meu frumos” este dedicată omului care m-a reînviat, care a fost un întreg moment al vieții mele și in jurul căruia mi s-a învârtit universul pana când a ajuns la ceea ce este acum. Vreau sa îi mulțumesc acestui om, acestei iubiri, care m-a înființat și desființat ca sa ajung la esența sentimentului de dragoste pentru muzică.
Vreau sa urmăriți acest videoclip și să simțiți ce simțim noi atunci când suntem pe scenă. Vreau sa simțiți ce simt și eu atunci când cânt alături de ei.”

Citește și: VIDEO // Irina Rimes și Carla’s Dreams au lansat prima piesă împreună

loading...

Comments are closed.