VIDEO: Istoria cum o moldoveancă a ajuns om al străzii în SUA. Acum e faimoasă datorită unui VIDEO VIRAL pe Internet

Emilia Zamurca, Emily Zamourka, moldoveancă, om al străzii, boschetar, cerșetor, SUA, Leova, Abandonată, Talentat, talent, cântăreață, soprană, violonistă, Moldova, Reportaj,
 

Emilia Zamourka, în vârstă de 52 de ani, a devenit faimoasă pe Internet datorită unui video înregistrat de un polițist din Los Angeles, în care aceasta cântă legendara piesă italiană „O Mio Babbino Caro” de Giacomo Puccini. Istoria Emiliei însă, este una tristă. Ea este om al străzii în unul dintre cele mai mari orașe din SUA. De asemenea, când avea doar 2 ani, ea a fost abandonată de mama ei în Moldova. Despre istoria Emiliei au scris mai multe publicații celebre din Vest, citați de Diez.MD

Emily s-a născut în anul 1967 în Basarabeasca, fiind al nouălea copil. Mama ei a abandonat-o din motive de sănătate. Emily a fost adoptată de o familie din Leova care i-a dat o viață mai bună. Ea a fost talentată în copilărie, de aceea părinții adoptivi au trimis-o la Bălți să studieze muzica în anul 1984. Jurnaliștii de la DailyMail.co.uk au luat un interviu de la mama adoptivă a Emiliei.

S-a căsători cu un bărbat din Ucraina, însă din cauza că era abuzată fizic, l-a părăsit și a plecat în America să-și realizeze visul ei — să devină profesoară de muzică.

Nu i-a reușit cariera muzicală și s-a confruntat cu probleme economice. A locuit în trei state: Missouri, Washington și California, însă din cauza că nu a putut plăti facturile, ea a devenit om al străzii. În prezent, ea locuiește în Los Angeles și cântă în subteranele din metrou.

Vezi articolul integral aici.

 

 

 

 

Total
0
Shares
Total
0
Share