VIDEO // Iuri Vitneanski: ”După ruperea relațiilor cu CSI și cu Estul, țara noastră nu mai are niciun viitor! Lumea e mai mare decât Europa!”

Iuri Vitneanski, unul dintre liderii de frunte ai Partidului „Renaștere”, a acuzat autoritățile de îngroparea economiei, agriculturii și investițiilor, precum și de compromiterea diplomației și a regimului liberalizat de vize, ceea ce ar duce la pierderea perspectivelor de dezvoltare a țării, scrie sinteza.org

Potrivit lui Vitneanski, acțiunile guvernului au dus la deteriorarea relațiilor cu CSI și cu Estul, lăsând țara fără perspective viitoare. Acest lucru ar putea avea consecințe grave pentru economia națională și pentru populație.

De asemenea, Vitneanski a menționat că este important de a privi și dincolo de granițele Europei, iar neglijarea relațiilor cu alte regiuni poate avea consecințe nesănătoase atât pentru stat, cât și pentru cetățeni.

”Prin acțiunile lor, autoritățile îngroapă economia, agricultura, investițiile, diplomația, regim liberаlizat de vize și perspectivele de dezvoltare a țării noastre. Odată cu pierderea tuturor acestor aspecte, cu ruperea relațiilor cu CSI și cu Estul, țara noastră nu mai are niciun viitor! Lumea e mai mare decât Europa!”, a declarat Iuri Vitneanski.

Autoritățile deocamdată nu au comentat nici acuzațiile aduse de Vitneanski și nici acțiunea de protest a partidului ”Renaștere”.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share