Social

VIDEO // Jaf în plină zi în sectorul Botanica. Un tânăr a agresat un trecător pentru a-i fura bicicleta, sub privirile nedumerite a mai multor martori

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal. Acesta anterior a mai fost judecat pentru circulația ilegală a drogurilor.

Cazul a avut loc la data de 20 septembrie, angajații Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica, fiind sesizați de către un bărbat în vărstă de 35 de ani, comunicând că în timp ce se deplasa pe str. Sarmizegetusa, în mod deschis a fost deposedat de bicicletă. La locul faptei polițiștii au stabilit că suspectul s-a apropiat de partea vătămată și, aplicând violența i-a sustras bicicleta. Suspectul prin acțiunile lui a cauzat părții vătămate un prejudiciu în sumă de 3 000 lei.

Ofițerii de investigație imediat au dispus un șir de măsuri speciale de investigație și urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cât și identificarea făptașului în comiterea infracțiunii. Totodată polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere care au surprins momentul comiterii infracțiunii.

Urmare a măsurilor speciale de investigație întreprinse de către forțele de ordine suspectul în comiterea infracțiunii a localizat și reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vina comunicând că în momentul comiterii infracțiunii se afla sub influența acoolului. Bicicleta sustrasă a fost ridicată și urmează fi returnată proprietarului.

Conform legislației în vigoare tânărul pentru fapta comisă riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Reținut de Polițiștii sectorului Botanica pentru jaf stradal

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal. Acesta anterior a mai fost judecat pentru circulația ilegală a drogurilor.http://politiacapitalei.md/2020/09/23/retinut-de-politistii-sectorului-botanica-pentru-jaf-stradal/

Опубликовано Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău Среда, 23 сентября 2020 г.

loading...

Comments are closed.