Social

(video) Johy Davis a destăinuit ce calități trebuie să aibă viitoarea lui iubită! A fost anunțat un casting pentru doritoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Johy Davis își caută prietenă, în acest scop s-a gândit să organizeze un casting. Despre acest lucru, interpretul a anunțat în cadrul unei ediții a emisiunii „O seară perfectă”, de la postul de televiziune ProTV Chișinău. Artistul spune că viitoarea sa aleasă, trebuie să respecte unele cerințe.

La începutul emisiunii, Johy Davis apare la volanul Land Roverului său, acesta a recunoscut că nu este foarte experimentat și are permisul de conducere de doar două luni. În cadrul emisiunii, Johy a declarat că nu este afectat de comentariile negative pe care le primește. „Dacă te ei după gura lumii, poți să rămâi fără visul tău. Eu am dorit să devin artist și am devenit. Am dorit să fac permisul de conducere, mi l-am făcut. Dorința e importantă pentru atingerea scopului.”

Artistul spune că totul ce a realizat, se datorează muncii. Soarta în opinia acestuia nu este relevantă, pentru că e nevoie de a depune efort pentru a realiza scopurile propuse.

Johy a recunoscut că dorește să aibă o iubită. Acesta a recunoscut că o femeie ideală „trebuie să fie la locul ei, să fie cuminte, să facă curat. Hai că la mâncare mă descurc și eu. Mie tare mult îmi place să fac mâncare. Deșteaptă să fie, frumoasă. Să fie pe placul meu. În unele momente să fie nebună așa ca mine. În unele momente, nu mereu, că eu am avut și nu-mi mai trebuie”. 

Totodată, interpretul a recunoscut că îi plac femeile naturale, spunând că nu ar accepta silicoanele și nu dorește ca viitoarea lui iubită să se vopsească excesiv. Moderatoarea emisiunii a spus că la ProTV s-ar putea organiza un casting, iar fetele care s-au regăsit în descrierea tânărului artist, să scrie acest lucru în comentarii și poate vor fi ele alesele lui Johy.

loading...

Comments are closed.