Alte știri

VIDEO: Jupuia maidanezi și pisici, apoi dădea foc cadavrelor. Acum s-a făcut bucătar. Tânărul de la Chișinău care a îngrozit România

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un moldovean a participat acum câteva zile la emisiunea Chefi la Cuțite de pe Antena 1. Vasile Cvasnei, așa cum îi spune participantului, a gătit tradiționala prăjitură Cușma lui Guguță și a îngrozit atât publicul din Moldova, cât și cel din România cu mărturisirile sale, scrie ZUGO.MD

Basarabeanul a relatat cum prinde pisici, le jupoaie și le dă foc. La fel, acesta a mai povestit că chinuie câinii maidanezi sau chiar pe cei ai vecinilor, iar pe ai săi îi ține flămânzi pentru a vedea dacă vor mânca felinele arse.

Chiar dacă inițial, atât pe canalul de YouTube al emisiunii, cât și pe siteul postului de televiziune Antena1 erau plasate secvențe cu declarațiile integrale, acestea au fost șterse.

Bloggerul Eugen Luchianiuc a publicat un video cu această emisiune.

Precizăm că, potrivit legislației, maltratarea și violența asupra animalelor se pedepsește cu amendă, muncă neremunerată în folosul comunității sau până la șapte ani de pușcărie.

Atenție! Declarațiile care urmează vă pot afecta emoțional.

loading...

Comments are closed.