Externe

(Video) Khabib s-a întînit cu Putin, după victoria cu McGregor! Iată ce au discutat luptătorul UFC și președintele rus

Pinterest LinkedIn Tumblr

Presedintele rus, Vladimir Putin s-a întâlnit cu Khabib Nurmagomedov și tatăl acestuia. Liderul de la Kremlin a discutat despre lupta recenta din UFC, dar a comentat și saltul lui Khabib din cușcă de la final, transmite protv.md.

“Trebuie sa evitam momente extreme. Ei bine, daca suntem atacati, bineinteles nu numai tu, ci noi toti vom sari, asa ca ceilalti vor resimti” – a spus președintele rus, Vladimir Putin. 
 
Amintim ca pe 6 octombrie, luptatorul rus a castigat in mod convingator duelul cu sportivul irlandez Conor McGregor si si-a aparat titlul de campion UFC. Dupa lupta, insa, au avut loc incidente, din cauza carora, Khabib putea ramane fara centura.
 
“Eu am avut un comportament demn, dar unele momente nici eu nu le-am putut controla, deoarece in timpul luptei provocarile inca continuau” – a spus campionul UFC, Khabib Nurmagomedov. Iar Putin a replicat in gluma: “O sa-l rog pe tatal tau sa nu te pedepseasca prea tare”. VEDEȚI VIDEO MAI JOS
 
Precizăm că Khabib Nurmagomedov va incasa un premiu de un milion 750 de mii de dolari pentru lupta cu McGregor. Iar irlandezul va primi in jur de 50 de milioane de dolari.

loading...

Comments are closed.