Politică

(Video) Kozak despre Maia Sandu și Năstase: Mi-au vorbit înflăcărat despre necesitatea relansării relațiilor Moldovei cu Rusia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderii PAS cu DA Andrei Năstase și Maia Sandu își doresc relansarea relațiilor dintre Chișinău și Moscova. Despre acest lucru a spus vicepremierul rus, Dmitri Kozak.

„Există un bloc proeuropean ACUM la Chișinău, care mi-a vorbit înflăcărat despre reluarea relațiilor cu Federația Rusă”, a declarat ieri Dmitri Kozak, în cadrul Forumului economic de la Sankt-Petersburg.
 
Amintim că vicepremierul rus s-a aflat luni la Chișinău, unde a avut o întâlnire cu Maia Sandu și Andrei Năstase, dar și alți reprezentanți ai Blocului ACUM. Aceștia au discutat noaptea, departe de ochii presei. 
 
Anterior, comisarul european pentru Extindere, Johannes Hahn, le-a recomandat liderilor PAS cu DA să evite discuțiile cu emisarul lui Vladimir Putin, pentru că Dmitri Kozak este vizat de sancțiunile UE. Însă recomandările au fost ignorate de Maia Sandu Sandu și Năstase, care s-au arătat gata să facă alianță cu socialiștii lui Dodon. 
loading...

Comments are closed.