VIDEO // Kulminski sugerează că Lagardère ar putea avea probleme după schimbarea guvernării de la Chișinău

Directorul executiv al Institutului pentru Inițiative Strategice, Vlad Kulminski, consideră că licitația spațiilor comerciale de la aeroportul din Chișinău seamănă cu o dramă care merită să fie în centrul unui film artistic. Totodată, subtilă, el sugerează că Lagardère ar putea avea probleme după schimbarea guvernării de la Chișinău. Opinia a fost exprimată în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4, scrie ziua.md

Potrivit lui Kulminski, acest concurs trebuie să fie organizat în mod transparent, deoarece „există responsabilitatea de astăzi, dar există și responsabilitatea de mâine”.

„- Serialul în privința închirierii spațiilor comerciale de la aeroport nu vă amintește de desenul animat „Nu Pogodi!”.

– Dar cine după cine aleargă? Andrei Spînu după spații sau spațiile după Andrei Spînu. Sau după compania franceză.

– Da, este chiar o dramă care merită să fie în centrul unui film artistic, care se termină cu bine. (…) Aici este și o altă întrebare. Până la urmă, acest concurs trebuie să fie organizat în mod transparent. Există responsabilitatea de astăzi, dar există și responsabilitatea de mâine. Și eu cred că toată lumea înțelege acest lucru. Nu cred că cineva vrea să organizeze acest concurs ca să fie întrebări atunci când va veni o altă guvernare, de exemplu”, a declarat Kulminski.

Amintim că, în data de 21 iunie, cea de-a treia licitație cu privire la închirierea spațiilor comerciale de la Aeroportul din Chișinău a fost suspendată, după ce Curtea Constituțională (CC) a declarat neconstituțional amendamentul propus de deputatul PAS, Radu Marian, și votat de Parlament, care prevedea extinderea termenului de închiriere a spațiilor din incinta aerogării de la 3 la 5 ani să fie posibilă.

Potrivit unui răspuns oficial al AIC, Lagardère Travel Retail SRL, cu sediul într-un cămin din sectorul Buiucani al Chișinăului, este singura companie care a depus oferte pentru a participa la concursul pentru locațiunea spațiilor comerciale de la aeroport.

Total
0
Shares
Total
0
Share