(video) La alegerile Parlamentare din 2018 Maia Sandu mizează pe electoratul socialiștilor!

Maia Sandu, electorat PSRM, alegeri parlamentare 2018, maia sandu dodon, maia sandu andrei nastase, alianta pascuda

Emisiunea “Important” cu Gheorghe Gonța a avut-o ca invitat pe președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu.

Una din întrebările adresate acesteia a fost despre planurile partidului pe care îl conduce pentru alegerile parlamentare din 2018. Astfel, Maia Sandu a spus că pe lângă dorința de a consolida forțele pro-europene, și crearea unui bloc electoral comun cu Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, are ce propune și electoratului de stânga.

“La alegerile prezidențiale s-a demonstrat că există o masă de oameni care mai votează pentru forțele democratice. Dacă ne mobilizăm pe electoratul pro-european, avem șanse bune de victorie. Dar, este nevoie de axat și pe electoratul de stânga, pe cei care au crezut că socialiștii pot face o treabă bună, iar acum au înțeles cine sunt socialiștii. Astfel mizăm pe acești oameni care pot să își schimbe opinia și să îi atragem de partea noastră” a spus Maia Sandu în cadrul emisiunii “Important”.

Amintim că Maia Sandu de mai multe ori a vorbit despre un posibil bloc electoral comun cu Platforma DA a cărui vice-președinte Alexandru Slusari recunoaște deschis despre legăturile ascunse cu Partidul Nostru și Renato Usatîi, suspectat că ar fi omul FSB-ului în Republica Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share