Politic

(video) La alegerile Parlamentare din 2018 Maia Sandu mizează pe electoratul socialiștilor!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Emisiunea „Important” cu Gheorghe Gonța a avut-o ca invitat pe președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu.

Una din întrebările adresate acesteia a fost despre planurile partidului pe care îl conduce pentru alegerile parlamentare din 2018. Astfel, Maia Sandu a spus că pe lângă dorința de a consolida forțele pro-europene, și crearea unui bloc electoral comun cu Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, are ce propune și electoratului de stânga.

„La alegerile prezidențiale s-a demonstrat că există o masă de oameni care mai votează pentru forțele democratice. Dacă ne mobilizăm pe electoratul pro-european, avem șanse bune de victorie. Dar, este nevoie de axat și pe electoratul de stânga, pe cei care au crezut că socialiștii pot face o treabă bună, iar acum au înțeles cine sunt socialiștii. Astfel mizăm pe acești oameni care pot să își schimbe opinia și să îi atragem de partea noastră” a spus Maia Sandu în cadrul emisiunii „Important”.

Amintim că Maia Sandu de mai multe ori a vorbit despre un posibil bloc electoral comun cu Platforma DA a cărui vice-președinte Alexandru Slusari recunoaște deschis despre legăturile ascunse cu Partidul Nostru și Renato Usatîi, suspectat că ar fi omul FSB-ului în Republica Moldova.

loading...

Comments are closed.