VIDEO // La inițiativa lui Renato Usatîi, Caravana caruselelor gratuite a ajuns la Drochia

Toți copiii din Drochia, dar și oaspeții orașului timp de 10 zile vor avea posibilitatea să se distreze în parcul mobil de distracții. După ce a vizitat mai multe orașe unde a împărtășit distracții și emoții de bucurie miilor de copii, caravana caruselelor gratuite a ajuns la Drochia. Ea a fost instalată pe teritoriul stadionului central din oraș și va funcționa 10 zile.

Nina Cereteu, primarul orașului Drochia, a lansat o invitație tuturor copiilor din oraș și din raion, celor care au venit în vacanță din altă parte să profite de această posibilitate rară. Toate caruselele pentru copii, începând cu bebeluși și până la cei mai mari, sunt gratuite. Cheltuielile și le-a asumat integral Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru.

„Tot am fost întrebată – când vin și la noi carusele. Iată că au ajuns și la Drochia. Această posibilitate frumoasă este oferită de prietenul orașului nostru, Renato Usatîi. Invit pe toți să vină să se distreze, este absolut gratuit!”.

Până în prezent caravana caruselelor a fost la Cantemir, Glodeni, Rîșcani, Făleșți, iar după orașul Drochia va vizita și municipiul Bălți.

Total
0
Shares
Total
0
Share