Alte știri

VIDEO // Lider politic, despre pierderea suveranității țării noastre: “Maia Sandu este doar un instrument, ea o să facă ceea ce i se va cere”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Republicii Moldova riscă să dispară de pe harta lumii, dacă la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie majoritatea va fi obținută de către forțele proeuropene. Atenționarea a fost făcută de către ex-președintele țării, Igor Dodon, la postul de televiziune Primul în Moldova. Politicianul a explicat că în prezent forțele externe controlează Președinția, iar dacă pe mâna lor va ajunge Parlamentul și Guvernul, atunci țara noastră își va pierde suveranitatea, scrie primul.md

“Jucătorii din Occident vor ca Moldova să se alinieze cu celelalte state, care sunt împotriva Rusiei. Pentru ca acest lucru să se întâmple, ei mai au nevoie de Parlament și Guvern. Maia Sandu este doar un instrument, ea o să facă ceea ce i se va cere. În unele cazuri, ea nici nu va ști despre deciziile luate din exterior, care vor fi executate direct din Guvern”, spune Igor Dodon.

Liderul PSRM a mai declarat că decizia de a crea Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a fost luată pentru a salva țara.

“Toți înțeleg, că dacă Dodon și Voronin au dat mâna, înseamnă că există un pericol eminent pentru țară”, a mai adăugat Igor Dodon.

Amintim că în ultima perioadă sunt apar tot mai multe probe că Președinția condusă de Maia Sandu (PAS) și Guvernul sunt sub influența forțelor străine. Astfel, Președinția furnizează secrete de stat fundației germane KAS, iar un reprezentat al acestei organizații obscure a fost numit șeful biroului premierului interimar Aureliu Ciocoi.

Totodată, un deputat din România a spus ieri ca europarlamentarul Mureșan a venit în Republica Moldova pentru a fost campanie PAS-lui.

Igor Dodon este în fruntea listei Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, entitatea politică fiind cu numărul 6 în buletinul de vor.

loading...

Comments are closed.