Politic

(Video) Lider politic: „Maia Sandu este fericită pentru că a ajuns virgină în Parlament”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Partidului Antimafie, Sergiu Mocanu, spune că Maia Sandu este fericită că a trecut de alegeri și că a ajuns virgină în Parlament. Mocanu este de părere că lidera PAS nu-și bate capul de nimic, de câți bani s-au cheltuit în campania electorală, sau de alte chestii, pentru că Năstase este responsabil de asta.

„Maia nu aude, nu citește, ea este așa de preocuptă de soarta acestei țări că nu știe nimic, acum pur și simplu e fericită că a ajuns virgină în Parlament. Și nu răspunde de nimic absolut, nici de sumele care s-au cheltuit în campania lor electorală de finanțatori – de asta e răspunzător Prostul Satului, Andrei Năstase trebuie să-și bată capul de toate”, a spus Sergiu Mocanu.

Amintim că la alegerile din 24 februarie, blocul ACUM a obținut de 26 de locuri în Parlament. Blocul a fost format din trei partide: PAS, Platforma DA, membrii PLDM și așa-ziși reprezentanți ai societății civile. Totodată, PSRM a acumualt cele mai multe voturi – 35 deputați, PDM – 30 deputați, Partidul ȘOR – 7 mandate și 3 deputați independenți.

Mai jos vedeți declarația lui Sergiu Mocanu făcută în ultima sa emisiune de autor pe YouTube.

loading...

Comments are closed.