VIDEO // Lider politic: Moldova trebuie să devină o platformă de negocieri pentru pace, și asta este posibil

 

Republica Moldova trebuie să devină o platformă de negocieri pentru pace. Declarațiile au fost făcute de către liderul “Partidului Nostru”, Renato Usatîi, în cadrul emisiunii „Puterea e în Adevăr!”. Politicianul a declarat că aceasta va fi una dintre principalele acțiuni pe care le va realiza, când va ajunge la putere.

„Eu prima ce o să fac, o să îi învit pe toți în Republica Moldova și o să fac tot posibilul ca Republica Moldova să devină o platformă, nu doar locul unde se va discuta încetarea acestui război, dar și să se ajungă la rezultat”, a spus Usatîi.

Politicianul a precizat că astfel țara noastră va deveni cunoscută și pe plan mondial:

„Prin asta trebuie să se promoveze Republica Moldova: nu prin Laundromat, furtul miliardului… și toate prostiile care există. Acest lucru este real. Ucrainenii vor fi gata să vină la noi? Da. Și rușii o să vină. Aici vom demonstra maturitatea politică la nivel mondial, nu prin referendumurile Maiei Sandu”.

Usatîi și-a amintit și de Summit-ul, care a avut loc în Moldova, în data de 1 iunie 2023, dar nu a adus nici un rezultat.

„Azi Moldova trebuie să fie gazdă nu la fotosesie, cum a făcut Maia Sandu, cum o să mai facă, probabil ca să câștige alegerile prezidențiale”, a mai adăugat Renato Usatîi.

Total
0
Shares
Total
0
Share