Externe

(Video) Liderii europeni prezenți la summit-ul UE de la Sibiu, au făcut o baie de mulțime în Piața Mare!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderii europeni prezenți la summit-ul UE de la Sibiu au făcut o baie de mulțime în Piața Mare. Momentul a avut loc imediat după fotografia de grup, când oficialii au mers la oamenii adunați în piață, au dat mâna cu ei și au schimbat câteva cuvinte.

Pentru președintele Klaus Iohannis, acesta a fost cel mai emoționant moment al summit-ului, scrie Digi24.ro. 

„Cred că este un semn foarte, foarte frumos din partea sibienilor că au venit și ați văzut că liderii europeni au dorit să îi salute pe sibieni. Mi se pare un lucru extraordinar de frumos, este un lucru total spontan. Oamenii au venit de curiozitate și liderii au simțit căldura românilor care abia au așteptat să îi primească aici, în inima României. Acesta este cel mai emoționant moment din întregul summit de astăzi”, a spus peședintele român. 
 
Liderii europeni discută astăzi despre cum va funcţiona în continuare alianţa lor politică, socială şi economică. De asemenea, este de așteptat să fie adoptată o Declarație istorică la Sibiu, care a fost redactată de Klaus Iohannis, cu ajutorul președintelui Comisiei Europene și al președintelui Consiliului European.
loading...

Comments are closed.