Alte știri

VIDEO // Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc împreună cu veteranii moldoveni au depus flori la Complexul Memorial „Eternitate”

Pinterest LinkedIn Tumblr

9 mai – Ziua Victoriei şi a Comemorării Eroilor Căzuţi pentru Independenţa Patriei! În această zi, conducerea partidului Politic Acasă Construim Europa PACE, în frunte cu liderul partidului, Gheorghe Cavcaliuc au depus flori la Complexul Memorial „Eternitate”.

Gheorghe Cavcaliuc a participat la activităţile consacrate Zilei Victoriei şi a comemorării eroilor căzuţi pentru Independenţa Patriei, care au avut loc la Complexul memorial ”Eternitate” din capitală.

Acesta, împreună cu veteranii Uniunii Veteranilor Conflictelor Armate și ai Ministerului Afacerilor Interne ,,Decebal” și „Uniunea Veteranilor Forțelor Armate din Republica Moldova” au depus coroane și flori la Focul Veşnic din cadrul Complexului memorial.

Toți cei prezenți au ținut un minut de reculegere în memoria eroilor căzuți pentru apărarea Patriei.

Anul acesta se împlinesc 76 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei din anii 1941-1945.

Partidul Politic Acasă Construim Europa – PACE, în parteneriat cu Uniunea Veteranilor Conflictelor Armate și ai Ministerului Afacerilor Interne ,,Decebal” și „Uniunea Veteranilor Forțelor Armate din Republica Moldova” au venit în ajunul sărbătorii de 9 Mai și cu inițiativa de a decora Veteranii cu diplome de onoare, oferirea gradelor militare de Capitan și de Colonel.

Totodată, campania ”EROII NOȘTRI” a avut ca scop și decorarea acestor veterani cu Medalia ,,Pentru Credință Patriei”.

loading...

Comments are closed.