Politic

VIDEO // Liderul politic Ilan Șor: ”Duminică, protestăm pentru ca fermierii să poată exporta producția agricolă fără impedimente în Rusia”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Guvernarea PAS i-a lipsit pe agricultorii moldoveni de piața de desfacere, iar duminică, 18 septembrie, venim în fața Președinției, pentru a da jos această guvernare și pentru a le oferi fermierilor dreptul de a exporta fără impedimente producția agricolă în Rusia. Îndemnul a fost făcut de liderul Partidului „ȘOR”, într-o adresare video pe pagina sa de Facebook.

„Mulți se întreabă de ce trebuie să vină pe data de 18 septembrie, la ora 15:00, în fața Președinției. Pentru că actuala guvernare idioată a stricat relațiile cu Federația Rusă și i-a lipsit pe fermierii moldoveni de piață de desfacere. Suntem obligați să luptăm împreună pentru alegeri anticipate și să dăm jos această guvernare putredă, să câștigăm alegerile și să facem în așa fel încât producția agricolă din Moldova să poată fi exportată fără impedimente. Și abia atunci țara noastră va fi bogată și înfloritoare”, a declarat Ilan Șor.

Duminică, 18 septembrie, la ora 15:00, toți cei care sunt împotriva guvernării PAS și pentru o viață nouă sunt așteptați la un protest național de amploare în fața Președinției.

Comunicat de presă

loading...

Comments are closed.