VIDEO // Lilian Carp, candidatul PAS, l-a invitat pe Ion Ceban să participe la dezbateri electorale: „Trebuie să vorbim despre realitatea din Chișinău”

Lilian Carp l-a îndemnat pe actualul primar să participe la dezbateri, pentru a discuta despre angajamentele sale electorale actuale și cele neîndeplinite din 2019. Totodată, candidatul PAS s-a întâlnit cu studenți și profesori din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, precum și cu angajații asociației AMT Ciocana.

În cadrul unei transmisiuni directe de pe strada Industrială din capitală, Lilian Carp a vorbit despre angajamentele electorale din 2019 ale actualului primar general. Astfel, mai multe dintre ele nu au fost îndeplinite, iar strada Industrială este doar unul dintre exemplele de promisiuni eșuate. Era preconizat ca mai multe străzi din Chișinău să fie renovate și prelungite și să fie construită o centură de ocolire a orașului, lucruri care nu au fost realizate.

În acest context, Lilian Carp l-a invitat pe actualul primar, Ion Ceban, să participe la dezbateri, pentru a discuta despre critica din partea presei și a societății civile, neîndeplinirea planului său din 2019 pentru dezvoltarea orașului și realitatea orașului Chișinău la moment.

Totodată, candidatul PAS la funcția de primar general s-a întâlnit cu studenții și profesorii Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” dar și cu angajații Asociației Medicale Teritoriale Ciocana. În cadrul acestor întâlniri, a discutat despre implementarea unui program pentru tinerii din instituțiile de învățământ municipale și despre construcția infrastructurii sportive pentru tineret. De asemenea, Lilian Carp a vorbit despre crearea unui sistem integrat privind securitatea în trafic și dezvoltarea infrastructurii în Chișinău.

„Ne dorim un parteneriat între Universitate de Medicină și Primărie pentru reabilitarea blocurilor ce aparțin USMF, care necesită implicare și investiții. 30 de ani Universitatea încearcă să obțină permisiunea Primăriei în vederea reabilitării unor clădiri în centrul istoric, dar fără succes”, a punctat Lilian Carp pe pagina sa de Facebook.

”Pe 5 noiembrie vino la vot împreună cu familia și prietenii, votează echipa PAS și Lilian Carp Primar General”, este îndemnul echipei PAS.

Total
0
Shares
Total
0
Share