Social

(video/ limbaj licențios) Șofer agresiv în trafic! Crează situații de accident și se prezintă ca fiind șef adjunct al Poliției Rutiere!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Incident neplăcut a avut loc în această noapte pe strada Grenoble a capitalei. Un șofer de Mercedes a demonstrat comportament inadecvat în trafic motiv pentru care i-a fost făcută observație de către un alt participant la traficul rutier.

Șoferul Mercedesului însă nu s-a pierdut, ieșind din mașină a amenințat celălalt șofer că ar fi șef adjunct al poliției și nu poartă nici o vină. Printr-un limbaj vulgar șoferul care pe lângă regulamentul traficului rutier a mai încălcat și unele reguli morale a încercat să convingă oponentul său din trafic că ar fi avut dreptate.

În scurt timp după ce secvențele video au apărut în rețea, Inspectoratul Național de Patrulare al IGP s-a autosesizat și a declarat că persoana care din secvențele video pare a fi vinovată de situația de accident creată nu este nici măcar un angajat al INP, nemaivorbind de funcții de conducere.

Persoana cu pricina a fost identificată, se pare că nu e la prima încălcare a Regulamentului Circulației Rutiere, acesta mai are 3 încălcări active, anume depășirea limitei de viteză, încălcarea regulilor de oprire și neacordare de prioritate pietonilor și altor participanți la trafic, și nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră.

 

loading...

Comments are closed.