(Video) Liverpool a învins Tottenham și a câștigat finala Ligii Campionilor 2019!

Spectacol fotbalistic la Madrid, Liverpool a învins Tottenham și a câștigat finala Ligii Campionilor 2019, salah, uefa, 
 

Liverpool a castigat Liga Campionilor dupa ce a invins Tottenham Hotspur, scor 2-0, in marea finala de la Madrid. Confruntarea de pe stadionul lui Atletico a fost destul de anosta, desi a avut parte de un start in forta.

Liverpool a reusit sa obtina o lovitura de la 11 metri dupa doar 24 de secunde, intrucat mijlocasul Sissoko a atins mingea cu mana in suprafata de pedeapsa. Salah a transformat fara emotii lovitura de la 11 metri, iar Liverpool a avut un start excelent de joc.
 
Tottenham a inceput sa aiba posesia dupa primirea golului, insa s-a jucat mai mult la centrul terenului, fara ocazii de poarta. In schimb, Liverpool s-a aparat bine si a mai avut doua sanse de a mai marca pana la pauza, prin Alexander-Arnold si Robertson, prin suturi de la distanta.
 
In partea secunda, Tottenham a continuat sa joace fara sa-si asume mari riscuri si s-a apropiat periculos de poarta lui Liverpool doar in ultimele zece minute, dar a fost prea putin. Liverpool a mai marcat o data in minutul 87, prin Origi, care a punctat cu un sut langa bara.
 
Pentru Liverpool aceasta este a sasea Liga a Campionilor din istorie si prima dupa o pauza de 14 ani. In schimb, Tottenham a pierdut prima finala europeana disputata.
Total
0
Shares
Total
0
Share