Politic

(video) Locuitorii comunei Peresecina susțin Partidul Democrat și candidatul Pavel Filip

Pinterest LinkedIn Tumblr

Comuna Peresecina din raionul Orhei împreună cu locuitorii acesteia au doar de câștigat cu Partidul Democrat și cu Pavel Filip. Cel puțin așa declară doi bărbați din această localitate care au venit cu o adresare video imediat după ce și-au exercitat dreptul de a merge la vot.

 „Sunt Constantin Buga, am fost să îmi fac datoria față de stat și am votat. Am ales Partidul Democrat și pe Pavel Filip ca deputat pe circumscrpția 20. Pavel Filip a făcut multe pentru satul nostru dar și pentru Republica Moldova întreagă. Noi avem foarte multe de câștigat cu Pavel Filip în frunte și vă rog să votați pentru Pavel Filip și la referendum să votăm pentru pe ambele buletine de vot” spune un locuitor al comunei Peresecina.

Cu un alt apel de mobilizare și cu un îndemn de a vota pentru Pavel Filip a venit și alți locuitori al comunei Peresecina din raionul Orhei. Aceștia au chemat consătenii să voteze corect fiindcă împreună cu Pavel Filip va fi posibil să se rezolve multe probleme ale sătenilor dar și a moldovenilor per general.

loading...

Comments are closed.