Externe

(video) Locuitorii unui oraș din Polonia primesc WI-FI de la Iisus Hristos! Cum este posibil?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe capul celei mai înalte statui a lui Iisus din lume au apărut mai multe antene de emisie, scrie gizmodo.com, care notează că scopul acestor antene nu este deocamdată clar.

Statuia, care împreună cu soclul are o înălțime totală de 52,5 metri, a fost ridicată în 2010, în Swiebodzin, Polonia, la inițiativa unui preot local, Sylwester Zawadzki, printr-o operațiune de donații. Recent, însă, în spațiul delimitat de coroana lui Iisus au apărut mai multe antene, scrie hotnews.

Publicația poloneză Fakt 24 a constat că, recent, în spațiul delimitat de coroana statuii au fost instalate mai multe antene de emisie.

Un expert consultat de Fakt 24 a confirmat ca echipamentul pare să fie destinat emiterii de semnal internet iar locația este una foarte bună.

Reporterii au contactat parohia Mila Divină, în administrarea căreia se află statuia, pentru a întreba dacă spațiul de pe capul lui Iisus este de închiriat. Un purtător de cuvânt a negat însă și, când a fost întrebat ce este cu antenele, a spus că nu știe nimic despre subiect.

O sursă de la un furnizor de internet, care a preferat să își păstreze anonimatul, a precizat însă că antenele au fost montate la cererea parohiei. Iată ce a spus acesta, potrivit traducerii din poloneză oferită de Sputnik:

A refuzat să dezvăluie detaliile contractului, dar a spus că biserica locală avea nevoie de rețea pentru un sistem de supraveghere, adăugând că e vorba de un contract perfect legal.

Această sursă a mai spus că semnalul este transmis și altor clienți. Articolul din ziarul polonez sugerează că parohia ar putea încerca să monetizeze statuia pe care o are în administrare, Iisus 2.0, cum îl numește Gizmodo.

loading...

Comments are closed.