VIDEO // Mai multe avioane au survolat curtea Președinției de la Chișinău

Mai mulți protestatari au scandat și astăzi în fața președinției. Manifestanții și-au exprimat nemulțumirea față de indiferența autorităților, dar și față de deplasările frecvente ale conducerii țării, scrie sinteza.org

„Ei zboară cu avioanele, iar noi murim de foame”, au scandat aceștia.

Mai mult, protestatarii s-au arătat indignați că de aproximativ 3 săptămâni, nimeni din conducerea țării nu a binevoit să comunice cu oamenii din ”Orășelul Schimbării”

„Rușine unui astfel de președinte, rușine unei astfel de puteri căreia nu-i pasă de poporul său. Nu vom pleca de aici până când acest guvern nu demisionează. Nu vom renunța”, a spus unul dintre protestatari.

Pe 6 octombrie curent, Maia Sandu va participa, la Praga, la primul Summit al Comunității Politice Europene (CPE).  Comunitatea Politică Europeană (CPE) este o inițiativă a Președintelui francez, Emmanuel Macron și reprezintă o platformă de dialog politic și cooperare dintre țările UE și cele din afara spațiului comunitar. Summitul inaugural al CPE este găzduit de Președinția cehă a Consiliului Uniunii Europene, iar la eveniment și-au anunțat prezența 44 de șefi de state și de guverne – liderii celor 27 de țări membre ale Uniunii Europene, dar și ai altor 17 state.

Total
0
Shares
Total
0
Share